Menu

Algemene voorwaarden nieuwsbrief

  1. Als je jezelf inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je twee keer per week een nieuwsbrief. Hierin staan al onze aanbiedingen, nieuwste producten en exclusieve kortingen voor nieuwsbrief abonnees.

  2. Direct na inschrijving ontvang je 10% korting op je volgende online aankoop. Deze korting is niet inwisselbaar voor contanten en geldt niet in de winkels.

  3. Op ieder gewenst moment kun je je gegevens en e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven bent aanpassen. Dit kan door in een van onze nieuwsbrieven onderaan op ‘Gegevens aanpassen’ te klikken.

  4. Je gegevens zullen strikt niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar worden gebruikt om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws door middel van een nieuwsbrief als e-mailbericht alsmede voor andere marketingdoeleinden van Xenos B.V.

  5. Xenos B.V. kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten

  6. Je kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor de nieuwsbrief door onderaan in de nieuwsbrief ‘Uitschrijven’ te klikken.